Vins el Cep

Cep Passes Solidàries

Dia: Dissabte 28 de maig

Hora: De 10:00 a 17:00h

Descripció: Torna la Cep Passes Solidàries!

Aquest any ens sumem a la Campanya Emergència a Ucraïna de Sant Joan de Deu. Cada dia són més les persones que fugen del conflicte a Ucraïna i necessiten cobrir les seves necessitats més bàsiques.

Després de l’èxit de les quatre primeres edicions, on ja van participar més de 300 persones i es van recaptar més de 7.000 euros, tornem a organitzar la nostra caminada solidària entre vinyes!

Es tracta de recórrer a peu 6 quilòmetres pel paratge de vinyes del celler. En companyia de familiars i amics podreu conèixer els terrers de Can Castany, Can Miquel de les Planes i Can Prats. Un expert ens explicarà l’origen dels sòls, aprendreu sobre la flora i la fauna i els treballs a la vinya.

A mig camí es farà una parada on esmorzarem, degustarem cava i vi i acabarem amb un dinar entre vinyes a Vins El Cep.

Aquesta experiència es transformarà en suport (50% del recaptat) per Campanya Emergència a Ucraïna de Sant Joan de Deu que neix amb la voluntat d’ajudar i acompanyar a qui més ho necessita.

Aquesta edició estarà destinada a donar suport a les noves necessitats generades per la Guerra d’Ucraïna. Actualment, l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, amb presència internacional, atén aquestes persones refugiades que fugen de la guerra a Ucraïna a través de 9 centres socials i sanitaris dels Germans ubicats a Polònia (8) i Ucraïna (1).

En concret, s’està allotjant i acompanyant a més de 126 persones refugiades i s’està oferint atenció sanitària gratuïta a 57 persones a diversos hospitals de l’Orde. Cada dia són més les persones que necessiten suport mèdic, aliments i allotjament; i s’espera que en els pròxims dies el número continuï augmentant.

El 50% de tot el que es recapti serà per donació en suport aquesta causa.

La CEP PASSES SOLIDÀRIES és més que una caminada, és un compromís amb els qui més ho necessiten.

Contacte: 682 26 73 20 – reserva@vinselcep.com

Preu: 50 euros/ persona

Direcció d’inici de l’activitat: Can Llopart Alzines, 08770 Espiells, Barcelona (Google Maps)

Entrades limitades